Over mij

Abigail Verweij

Wie is het gezicht van Schoonheidssalon Moooi Zo?

Ik ben Abigail, 32 jaar oud en ben een all-round schoonheidsspecialiste. Na jaren in een salon te hebben gewerkt waar ik veel ervaring en kennis heb opgedaan, heb ikĀ  mijn droom waar gemaakt en ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen. Bij mij in de salon kun je volledig ontspannen, je krijgt advies op maat en ik neem alle tijd voor jou en de behandeling.

Een salon in Waddinxveen waar je alle aandacht krijgt en natuurlijk een mooiere huid. Bij mij in de salon kun je terecht voor vele behandelingen. Gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages enz.

Je kunt voor de volledige 100% ontspanning voelen en je huidconditie verbeteren. Het is mijn passie om je er mooi en gezond uit te laten zien. Na een huidanalyse wordt in overleg met jou de behandeling gekozen die het beste bij je past en voor een zo goed mogelijk resultaat zorgt. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering / huidverjonging, acne behandelingen en bindweefselmassage die de huid steviger maken, waardoor je er tot op hogere leeftijd goed en verzorgd uitziet.

Heb je toch nog vragen? Bel of mail gerust voor meer informatie.

Maak direct een afspraak of stel een vraag

Inschrijven op de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en tips? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Meld je snel aan.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.