Behandelingen

Naar welke behandeling bent u op zoek?

Gezichts behandelingen

Gezichts behandelingen

Lichaams behandelingen

Lichaams behandelingen

Wimper extensions

Wimper lift

Schoonheidssalon Waddinxveen producten

Producten die ik gebruik

Ik werk met Medik8 en allround Mineral cosmetics productenlijnen. Waarom heb ik voor deze producten gekozen? Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering/ huidverjonging en wil met hoogwaardige huidverbeterings producten werken, met de beste ingrediƫnten op de juiste sterkte.

Ik vind het ook belangrijk dat de producten 100% parabeenvrij en dierproefvrij zijn. Bij schoonheidssalon Moooi zo passen deze merken omdat je echt resultaat behaald en de huid er mooier uit komt te zien. Ook hebben deze producten voor elk soort huidtype/ huidprobleem een speciale lijn op maat en kan je dus terecht bij schoonheidssalon Moooi zo voor al je huidproblemen.

Cadeaubon Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Wist je dat je iemand anders ook een heerlijke behandeling cadeau kunt geven? Verwen je partner, familielid, vriend of vriendin ook eens met een cadeaubon van schoonheidssalon Moooi Zo. Bijvoorbeeld met een gezichtsbehandeling, massage, gellak ect. of laat hen zelf kiezen. Zo kun je heel eenvoudig iemand een groot plezier doen.

De cadeaubon is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar en kan gebruikt worden voor alle behandelingen. De cadeaubon wordt leuk ingepakt. Met een cadeaubon van beautysalon Moooi Zo geef je altijd een leuk orgineel cadeau!

Cadeaubon Moooi Zo